CURSETS ESPECIALITZATS
 
 

 

  • A partir de l'any 2016, i degut al major interès dels assistents en activitats pràctiques, iniciem els cursets especialitzats a realitzar en caps de setmana.
     
   
 

 
 
El curset 2018 l'hem dedicat al tema de la Volta Catalana. Dia 11 d'agost de 2018, a les Pallargues. Coordinat per Marina Porta, que ha impartit la part teòrica. Josep Maria Navàs s'ha encarregat de la part pràctica, amb la col·laboració de Jordi Martí i Eusebi Valera. És un tema tradicional que retorna, i prou important per fer-ne un curset especialitzat.
 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
   

 Any 2017
18è curset

 
 
El curset 2017 s'ha dedicat als canyissos, elements omnipresents en l'arquittectura popular. El curs, coordinat per Assumpció Vilaseca, està programat per fer-lo a les Pallargues els dies 19 i 20 d'agost. El curset va a càrrec de Josep Mercader i Magda Martínez, cistellers de Torroella de Montgrí.
 
 
 
 
 
 
 
 
   

 Any 2016
17è curset

 
El curset 2016 s'ha dedicat al tema dels rellotges de sol, aplicant els coneixements de gnomònica i amb l'experiència de l'equip coordinat per David Porta.
Dos dissabtes i un diumenge per aprendre a calcular rellotges de sol i posteriorment a construir-los amb la tècnica de l'esgrafiat, a càrrec de Damaris Sarrau. A més, aquest any, comptem amb la col·laboració de la Societat Catalana de Gnomònica.
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

ÍNDEX

CURSETS