ELS NOSTRES COL·LABORADORS D'HONOR
   
 

 
  • Aquí recollim  els  noms  de  les persones, artistes, que ens ajuden,  i que cada any, a  la cloenda del curset,  nomenem per agrair  llur  col·laboracio.
     
  • Aquesta distinció la fem tant a persones com a institucions.
     
  • Des d'aquesta pàgina els donem  les  gràcies, públicament, per  que  quedi  constància  del  que  fan  per  nosaltres.
 
 
   

 2009
 
 

 
 

Josep Maria Llobet
Des del 3r curset, sens falta, ha estat invariablement professor al matí del primer dia i guia a la tarda, aportant sempre documentació interessant que connecta el tema amb realitats d'altres èpoques. La seva demostrada erudició va de la mà d'una sencillesa encomiable.
 
 
   

 2008
 

 
 


Josep Castellà
És dels pocs que ens fa difusió acurada als diaris i a l'agència EFE. sovint ens fa entrevistes per a la ràdio. És el periodista més constant en el seguiment de les nostres activitats, cosa que agraïm sincerament.     
 
 
      
 
     

 
 

Parc Nacional  d'Aigües Tortes
Amb especial sensibilitat per la natura, han fet feina molt lloable a Cabanieres. Un conjunt d'elements amb tècniques ancestrals en pedra seca i fusta, com a part d'una labor divulgativa a càrrec de Jordi Vicente.  
 
   

 2007
 

 
 


Joan Felíu
Ha fet la maquetació de bona part de les publicacions dels cursets. També va endegar la primera pàgina web. Ens ajuda amb gran professionalitat quan necessitem material digitalitzat.                             
 
 
 
     

 
 

Col·legi  Oficial  d'Arquitectes
de    Lleida
Des de les primeres trobades d'artistes, ha aportat divers  material gràfic, col·laborant molt estretament  i de forma continuada amb l'associació.
Anna Ferrer secretària del Col·legi, recull  el  diploma.
 
   

 2006
 

 
 

 

Gemma Rufach
Des de les trobades d'artitstes a les Pallargues, ha col·laborat amb els seus gravats, i ara ha intervingut amb els altres tres a fer la carpeta dels quatre artistes    
 
 
 
     

 
 

Serafina Balasch
També ha aportat un original a la carpeta dels quatre artistes. Tractant-se de la Serafina, no podia ser d'altra manera.                             
 
 
 
     

   

Joan Hernàndez Pijuan
Pintor dels paissatges de la Segarra, associat i amic per sempre. Elvira Maluquer, la seva esposa, reb la litografia de la Serafina Balasch, com a prova d'agraïment, per la seva col·laboració en la carpeta dels quatre artistes.                         
 
 
 
     

 


 Josep Guinovart
Des de la 2a trobada d'artistes a les Pallargues, i amb interès pel tema de l'arquitectura rural tradicional, ha col·laborat amb entusiasme en  la carpeta, com un artista més... I, també, amic per sempre.                                                
 
 
        
 
      

 
 

   Jordi Pujol
Conseller delegat de Prefabricats Pujol. Aquesta empresa de Mollerussa ens financia la publicació de llibres amb ajudes importants, des del seu entusiasme pel país.          
                            
 
   

22005
 

   

Biblioteca d'Agramunt
La Carme Muntó i la Bepeta Coma fan reculls de premsa de les notícios relacionades amb l'associació, dels diaris que els arriben.
 
 
 
     

 
 

Serafina Balasch
Des de les primeres trobades d'artistes, ha aportat divers  material gràfic, col·laborant molt estretament  i de forma continuada amb l'associació.
 
 
 
     

   

Josep Giribet
Ens cedeix l'espai web, del qual, ens  ha ensenyat els principis bàsics, a més d'ajudar-nos sovint amb dibuixos, feina d'ordinador per a les publicacions, etcTambé s'ha fet soci.       
 
 
 
     

   

Montse Guerrero
Ha dissenyat i realtzat el muntatge d'exposicions, la feina d'ordinador amb les fotos, i el maquetatge de diverses publicacions.
 
 
 
      

   
Ramon Roqué
Ens ha donat explicacions sobre les tècniques de construcció de l'arquitectura rural, i ens ha subministrat material fotogràfic. Bon amic Ramon, amic per sempre     

            
 
 
   

 2004
 

   

Lluís Pagès
Edita els llibres corresponents al   curset   d'estiu.  A  la  foto, rebent  el   trofeu   d'amic   de l'associació.   
 
 
   

2003
 

   


Escola Ondara de Tàrrega
Ha col·laborat en el disseny i realització del logo de l'associació, i de l'escultura que s'ha lliurat com a trofeu en anys anteriors
 
 
 
     

 
 

La revista BIC
El Col·legi d'Arquitectes i Aparelladors de Lleida, ajuda en la difusió de l'arquitectura  popular, a través d'una secció a la revista BIC que fan arribar  a cada soci. A la foto membres de l'associació reunits en assemblea al CAAT.                    
 
 
 
     

   


Ramón Ninot
Ens ajuda en molts  aspectes, en les pràctiques, en  l'escultura de l'ultim dia, etc, amb el seu tarannà d'artista polifacètic. És també dels primers socis.
 
 
 
     

   

Ramon Guixé
Ens ha ajudat, en el muntatge
d'exposicions, i en altres temes amb els seus recursos pràctics. Finalment s'ha fet soci.
 
 
 
ÍNDEX

QUI SOM